.
×

Zbulohet dokumenti kur Ramush Haradinaj ishte zv.komandant i Tahir ZemësBotapress, 10 Gusht-Është zbuluar një dokument për të vërtetën e Luftës së Dukagjinit.

Në këtë dokument, kryeministri i Kosovës, shihet të ketë qenë zëvendës komandant i Tahir Zemës, që lirisht mund të thuhet ishte edhe pjesëtar i FARK-ut dhe nën komandën e institucioneve të atëhershme të KosovësNë këtë dokument të publikuar nga faqja Tahir Zema, shihet qartë hierarkia e komandantëve të Zonës së Dukagjinit.

Dihet mirë që, Tahir Zemaj ishte pjesëtar i FARK-ut dhe nënshkrimi në fund është i Kolonelit Ahmet Krasniqit, i cili njëkohësisht ishte edhe ministër i Mbrojtjes në atë kohë./BP/