.
×

Vritet një komandant i ISIS-it në AfganistanAgjencia e inteligjencës afgane konfirmon se komandanti i tretë sipas hierarkisë në ISIS është vrarë në një sulm nga aeroplani pa pilot këtë javë

Shahidula Shaheed, një ish-anëtar i talebanëve pakistanezë i cili ka shkuar në ISIS që operon në Afganistan është vrarë së bashku me pesë militantë tjerë të martën ka thënë një zyrtar afgan.

“Ai ka dashur të zgjerojë operacionet e ISIS-it në vend dhe vedkja e tij ndikon në aktivitetin e tyre”, ka thënë zëdhënësi Drejtorisë Kombëtare për Sigurnë Kombëtare, Hasib Sediki .