.
×

Veprime qesharake në këtë videoVideo ku shihën shumë veprime qesharake po then rekord në rrjetet sociale e sidomos në Facebook. Kjo video ka marrë shumë pelqime dhe është komentuar shumë ,madje shpërndarja e kësaj video ka arritur të jetë shumë e madhe dhe ka fituar shumë audienc ,pasi në video paraqitën shumë personba duke bërë veprime qesharake .

Video në fjalë është më poshtë dhe mund ta shikoni,transmeton Botaprress.info

VIDEO