.
×

Urimë Kosovë, shënohet goli i parë për Kosovën në ndeshjen me BullgarinëNë këto momente sapo është shënuar goli I parë për Kosovën në ndeshjen me Bullgarinë që po mbahet në stadiumin e Prishtinës ‘’Fadil Vokrri’’.

Ky moment ka qenë mjaft entuziast për të gjithë tifozës dhe stadium tashmë po shpërthen nga brohoritjet e shumta.

Rezultati aktual është barazim.