.
×

Teuta dhe familja e saj janë vegjetarian, ja se me cka e përgatit ajo hamburgerinTeuta Krasniqi përveçse një aktore që shquhet për talentin e lindur, ajo shquhet edhe për bukurinë që ka.

Një femër që u citua shpesh për bukuri, Teuta preferon që në të shumtën e herëve të shfaqet natyrale. Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale, ku bën postime nga më të ndryshmet.