.
×

Resul Sinani:U harxhuan rrenat 

Për vendet si Kosova, KRITERET për INTEGRIM në BE (jo vetëm kriteret për liberalizimin e vizave) janë treguar si mjeti i vetëm shtytës për përmirësimin e brendshëm dhe arritjen e standardeve ndërkombëtare në shumë fusha të jetës.

Nëse nuk do të ishin këto kritere, gjendja reale brenda institucioneve shtetërore dhe jo vetëm, do të ishte shumë herë me e keqe nga që është tani. Prandaj, paravërisht ARSYETIMEVE politike të Qeverisë së tanishme, ARSYEJA pse liberalizimi po shtyhet për në vitin 2020 e nuk po na jepet sivjet, është pikërisht kjo klasë politike dhe ky mentalitet qeverisës; atë që e kanë mbjellur në pozitë dhe në opozitë, janë duke e korrur tani pavarësisht pozicionit aktual. BE nuk ka faj më shumë se ne, sepse pasqyra nuk mund të jetë fajtore!

Shyqyr që më në fund, askush, asnjë politikan nuk mund të premtojë liberalizimin e vizave; u harxhuan rrenat. /Botapress.info/