.
×

“Prokurorë të FBI-së për çështjen e këtij politikani shqiptar” 

 

Ambasadori Donald Lu deklaroi se Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë ofruar prokurorë të FBI-së dhe agjencive të zbatimit të ligjit për një hetim të plotë dhe zbulimin e së vërtetës për çështjen e ish ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri.

 

Në një prononcim për portalin Balkanweb, Lu tha se çështja Tahiri kërkon një hetim të plotë dhe proces të paanshëm ligjor.