.
×

Profesorët e Fakultetit Filozofik rrahen mes veteJavën e kaluar, në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës, gjatë një mbledhje të Këshillit mësimor-shkencor të këtij fakulteti, ka pasur përplasje të hapura mes disa profesorëve.

Mësohet profesori Kadri Metaj pasi akuzoj profesorin Agim Hyseni se po përpiqet të sjellë në fakultet asistente të dyshimta, ky i fundit e ka sulmuar fizikisht profesorin Metaj.

Dëshmitarët thonë se të dy profesorët kanë shkëmbyer fyerje nga më të ulta në adresë të njëri tjetrit, duke e quajtuar qen dhe hajn njëri tjetrin.

Në dekanatin e Fakultetit Filozofik nuk kanë dashur të deklarohen per mëdia deri tash./