.
×

Prindërit e Bleonës u turpëruan!Prindërit e Bleona Qerretit nuk duan të dalin nga shtëpia e tyre, pasi Bleona u shfaq e zhveshur në “American Music Award 2014”.

E ëma Oli dhe ati Nazmi janë ndjerë të turpëruar për mënyrën se si zgjodhi të patraqitej e bija në këtë event të rëndësishëm të muzikës botërore.

Një burim i tha Daily Mail se Bleona është përpjekur t`i qetësojë prindërit duke u sqaruar se ajo që ndodhi ishte vetëm një shoë.

Ende nuk dihet mosha reale e Bleona Qerretit. Mediat e huaj aludojnë se ajo mund të jetë nga 29 – 35 vjeç.