.
×

Pacolli flet për takimin Thaçi- Haradinaj tek shtëpia e tij“Mbrëmë unë kam pasur një darke me miqtë e mi, në shtëpinë time dhe si nikoqir më takon të bëj një demantim të fuqishëm për një gënjeshtër të këtillë.

Rëndom, spekulimet qe lëndojnë privatësinë e njeriut nuk janë më interesante por tregojnë nivelin e ulët gazetaresk dhe janë të pabesushme”, ka reaguar ai përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në rrjetin shoqëror Facebook.

Reagimi i plotë:

Po e lexoj një lajm të rrejshëm që po qarkullon nëpêr mediat tona. Mbrëmë unë kam pasur një darke me miqtë e mi, në shtëpinë time dhe si nikoqir më takon të bëj një demantim të fuqishëm për një gënjeshtër të këtillë. Rëndom, spekulimet qe lëndojnë privatësinë e njeriut nuk janë më interesante por tregojnë nivelin e ulët gazetaresk dhe janë të pabesushme. Shpresoj që gazeta në fjalë, me kërkim falje terheq këtë shkrim,