.
×

Një qendër skijimi në DebëlldehNë Debëllde të Vitisë, dy vëllezër që për shumë vjet punuan jashtë vendit, u kthyen në vendlindje dhe ndërtuan një qendër skijimi.

Në të punësuan 30 veta.Për momentin është vënë në funksion teleferiku prej 800 metrash, e në të të ardhmen synohet që pista të zgjatet deri në 4 kilometra.