.
×

Nëndega e LDK-se në Zyrih mban Kuvendin zgjedhor më 16 qershorTë nderuar anëtarë dhe simpatizantë të LDK- së, të kantonit të Zürichut, iu njoftojmë dhe njëherit iu thërrasim në Kuvendin zgjedhor të Nëndegës sonë i cili do të mbahët të dielen me daten 16.06.2019 duke filluar nga ora 14.00 në: Restaurantin Glatthof Schaffhausenstr. 126 CH-8152 Glattbrugg/ZH Të gjitha kuvendet zgjedhore kanë rëndësinë e tyre por ky kuvend i nënti me radhë ka një rëndësi të posaçme, sepse synon që LDK ë të dalë shumë më e fortë dhe më guximshme për të marrë fatin e Kosovës në duartë e veta dhe të i largoi nga skena forcat të cilat e kanë kap shtetin dhe e kanë vra shpresën e popullit të Kosovës. Andaj ejani të zgjedhim më të mirët dhe le të i hapim perspektivën Kosovës. Komisioni për informim pranë Nëndegës së Zürichut.