.
×

Ndodhë edhe kjo në Kosovë: Veterani i gjallë gjen veten dëshmor në një libër (VIDEO)Në disa rreshta të librit “Drenica djep i UÇK-së dhe Batalioni I”, Skënder Gjeli e pa edhe emrin e tij.

Ish-ushtari i UÇK-së në zonën e Drenicës u habit kur gjeti veten në të, jo pse nuk është meritor, por se për të ishte shkruar se ishte i vdekur.

Mirëpo edhe pse në libër u bë dëshmor, duke qenë gjallë, këtij hatri nuk i mbeti.

Për të zbuluar më shumë, ndiqeni kronikën:

K.l.i.k.o ne r.e.k.l.a.m per te pare videon shokuese