.
×

Mungojnë librat për klasët e teta dhe të nëntaKa nisur java e dytë e vitit të ri shkollor, por nxënësit e klasave të 8–ta dhe të 9-ta të shkollës fillore “Faik Konica” në Prishtinë ende nuk janë kompletuar me tekste mësimore.

Jo të gjithë nxënësit që i kaluan këto dy nivele të shkollimit nuk I kthyen librat në shkollë. U arsyetuan se ato u ishin vjetëruar tej mase.

Ata që mbetën pa tekste shkollore s’patën alternativë tjetër përveç se t’i blejnë ato të reja në librari.