.
×

Mos ia mësyni me vetura këtyre rrugëve të Prishtinës, ato janë bllokuar nga policiaSot i gjithë fokusi i qytetarëve kosovarë dhe atyre anglezë do të jetë në stadiumin ‘Fadil Vokrri’. Aty do të zhvillohet ndeshja historike e futbollit, Kosovë-Angli. Për të shkuar çdo gjë në rregull me këtë ndeshje, Policia e Kosovës po përkujdeset për sigurinë.

Ata sot kanë bllokuar rrugën ‘Luan Haradinaj’ që dërgon në stadium.  Po ashtu kanë larguar veturat që gjenden afër stadiumit.