.
×

Momenti kur trupi i pajetë i majorit shqiptar mbërrin në TiranëTrupi i major Klodian tanushit ka mbërritur në Tiranë para pak minutash.

Në aeroport ndodhen shefi i shtabi i FA, prindërit, bashkëshortja, djali, kolegë si dhe ministrja Olta Xhaçka. VIDEO