.
×

Miratohet në parim projektligji për mbrojtjen e të dhënave personaleMe 60 vota pro dhe 1 abstenim, Kuvendi i Kosovës kaloi në lexim të parë Projektligjin për mbrojtjen e të dhënave personale.

Pas një pauze disa minutëshe, Kuvendi ka filluar punimet në seancën me 40 pika në rend të ditës ku në sallë janë 63 deputetë.

Deputetët të pranishëm në sallë po diskutojnë projektligjet që parashihen të votohen sot në seancë.