.
×

Menaxheri shqiptar takon Cardi B, reagimi epik i reperes kur merr vesh kuptimin e emrit të saj në shqipCardi B ka kaluar pak kohë me menaxherin shqiptar, Drin Zatriqin. Duket se reperja më e dëgjuar e momentit në botë di mjaft për shqiptarët dhe gjuhën shqipe.

Në një video të publikuar nga menaxheri i artistëve, organizuesi i eventeve dhe ndërmarrësi shqiptar, Drin Zatriqi, i cili jeton në New York, reperja dëgjohet duke thënë se është me një shqipar.

Ajo madje i thotë Drinit se e din se emri i saj në gjuhën shqipe do të thotë ‘penis’, e kur e pyeti për këtë, Zatriqi e konfirmoi. VIDEO

Megjithëse Cardi nuk do të thotë ‘penis’ në shqip, ai dukej se nuk deshi t’i prishte entuztiasmin këngëtares.