.
×

Lajmi i fundit:Termet i madh në Tiranë, njerëzit dalin në rrugëNe Tiranë ka ndodhur një termet nuk dihët ende sa shkall ka qenë por dridhjet ishin të forta thonë qytetarët, shkruan Botapress.info

Qytetarët dridhjet e forta i kanë ndjerë rreth orës 16:00, lexuesit e gazetës Botapress kanë derguar disa fotogarfi ku shihet frika e tyre, pasi shumica kanë dalur në rrugët e Tirnaës për ti ikur ndonjë termeti të fortë.

Botapress do të ju mbaj të informuar lidhur me atë se sa shkallë ka qenë termeti dhe nga ana e ekspertëve ku do të tregojnë se a do të ketë dridhje të radhës dhe ndonjë zonë tjetër në Shqipëri dhe a do preket edhe Kosova.