.
×

Konfiskohet laptopi në aeroportin “Adem Jashari”, dyshohej për detonator eksplozivDje (e shtune), në Aeroportin “Adem Jashari” në orën 11:10, kontrolla e sigurisë e kanë konfiskuar një laptop për të cilin dyshohej se mund të ketë detonator eksploziv.

Ka qenë njësia K9, ajo e cila ka tërhequr llaptopin për ta zhvendosur në një vend të sigurt.

Pas kontrolles nga njësiti i deminimit në mjetin e dyshuar nuk është gjetur asgjë, asnjë mjet i dyshimt. Me urdhër të prokurorit personi është liruar dhe laptopi i është kthyer palës.