.
×

Këta janë më të votuarit e LDK’së në PejëNë zgjedhjet e 6 tetorit, dy personat më të votuar të Lidhjes Demokratike janë Vjosa Osmani, Kujtim Shala Kandidatja për kryeministre e kësaj partie Vjosa Osmani ka marrë 12671 vota nga qytetarët e Komunës së Pejës, ndërsa i dyti më i votuari ishte Kujtim Shala me 7537.

Gazeta ka siguruar një listë me perosnat më të votuar në Pejë nga LDK’ja.

Nga rezultatet preliminare të Komisioni Qendror të Zgjedhjeve, Lëvizja Vetëvendosje ka fituar 25.49 për qind të votave, pasur nga Lidhja Demokratike e Kosovës me 24.82 për qind të votave. Këto rezultatet nuk përfshijnë votat me kusht, votat me postë edhe votat e personave me nevoja te veçanta.

Bazuar në rezultatin e zgjedhjeve, edhe pse ende preliminar, Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike pretendojnë që të krijojnë së bashku Qeverinë e ardhshme të Kosovës.