.
×

Kërkohet ndihmë për Adnan Hysenin, ish-ushtarin e UÇK-së 

 

Adnan Hyseni quhet personi i cili vuan nga një sëmundje e rëndë në mëlqi.

Për trajtimin e kësaj sëmundje, kërkohet një shumë e madhe e parave që kap shifrën e 70.000 eurove, shifër kjo që nuk mund të mbulohet nga familja e tij, shkruan lajmi.net

Prandaj, kërkohet ndihmë nga gjithë njerëzit e vullnetit të mirë, që t’i dilet në ndihmë Adananit.

Adnani ka qenë ish-ushtar i UÇK-së dhe pas përfundimit të luftës njihet si një njeri shumë human.

Në fotografinë më poshtë keni të dhënat se si mund ta ndihmoni atë

26815430_1824597697574987_2910857646737965959_n