.
×

Këngë për Adem Demaçin liveVdekja e Adem Demaçit preku shumë njerëz , vdekja e tij erdhi pas keqsimit të gjenjdes shëndetsore,Demaçi njihët për heroizmin e tij dhe atëdhe dashurin që kishte për Shqiperin e madhe .Por sot Demaçi jo vetem me shkrime kujtohët por edhe me këngë, se fundmi në Facebook ka vendosur një qytetar të këndoj live për Adem Demaçin .

Për më teper shikoni videon më poshtë:

VIDEO