.
×

Jo vetëm Motrat Mustafa, edhe Mihrije Braha ankohet se dikush ia ka vjedh idenë e këngësKëngëtarja Mihrije Braha u pronocua për një intervistë bashkë me motrën e saj Florën.Ato u pyetën nga On Air disa pyetje nga jeta personale dhe karrera, shkruan GazetaBlic.Kur jemi te karriera, ato thanë se dikush ua ka vjedh idenë e këngës.

‘Një duet na kanë marr dhe na u ka djeg kanga, ata që e kanë bërë këtë janë të njohur’, thanë këngëtarët.Ndryshe, Mihrije dhe Flora Braha nuk janë të vetmet që u ankuan për vjedhje të idesë së këngës. Para disa muajve, ishin Motrat Mustafa të cilat e akuzuan Shyhrete Behlulin për marrjen e idesë së këngës për nënën.

Për dallim nga Mihrije dhe Flora, Motrat Mustafa e kanë bërë publike se kush ua ka marrë idenë e këngës, ndërsa motrat Braha nuk e bënë një gjë të tillë.