.
×

Ja sa milionë para i jep BE-ja Shiqipërisë!Komisioni Evropian gjatë ditës së djeshme aprovoj një program për Shqipërinë.Në këtë program përfshihet edhe granti prej 94 milionë euro, transmeton Indeksonline.

Arsyeja e këtij fondi është që ta mbështesë Shqipërinë në proceset integruese evropiane. Ky program fokusohet në problemet si ligji, rritja ekonomike dhe mbrojtja e mjedisit.

Fondet evropiane po fokusohen shumë në fuqizimin e ligjit dhe luftën kundër korrupsionit. Po ashtu përmes këtyre fondeve BE do ta mbështesë Shqipërinë në programin Erasmus+./IO/