.
×

Imitimi identik nga Naser Rafunes mahnit të gjithëNë një emision televiziv Naser Rafuna ka bërë disa interpretime të fytyrave të njohur si Vali Corleone, Sinan Vasaliu, Ramadan Krasniqi, Mahmut Ferati , Milaim Zeka, Sabri Fejzullahi,Ismet Behxheti, Labinot Tahiri e disa të tjer .

Imitimi i tij ka qenë fenomenal mandej komentuesit në rrjetet sociale kanë thënë se njëqind përqind original po arrin ta bëj zërin Naser Rafuna si protagonistit.

Naseri është i njohur për rolet e shumta dhe po ashtu cilsohët si aktor shumë i mirë dhe i dashur për popullin dhe ndjekësit e tij shqiptarë.

Së fundmi Rafuna është duke u marr me projektin e tij televiziv serialin që po vazhdon të shikohët çka ka shpija.

Naser Rafuna njihët po ashtu dhe për anen e ti humane ku ndihmon njerëzit , për më shumë ndiçni videon në Botapress.info.

VIDEO