.
×

Ermali imiton Bleron shumë bukurErmal Fejzullahu është i njohur si këngëtar dhe po ashtu njihët për batutat e tij dhe humorin që e ka . Në një organizim Ermali imiton Bleron në sy të tijë, ajo çka i ka shtyer komentuesit të komentojnë dhe të shpërndajnë videon , pasi sipas tyre Ermali ka bërë identik gjestet sit ë Bleros. Video po shikohët shumë dhe po ashtu po komentohët .

Për më teper shiko videon dhe imitimin perfekt të Ermalit :

VIDEO