.
×

Drejtori i American Jewish Committee, David Harris: Ja gjërat e përbashkëta midis Shqipërisë dhe IzraelitDavid Harris, Drejtori Ekzekutiv i Komitetit Hebreo-Amerikan (American Jewish Committee) ka renditur gjërat e përbashkëta midis Shqipërisë dhe Izraelit, përmes një mesazhi në Twitter.

David Harris, Drejtori Ekzekutiv i Komitetit Hebreo-Amerikan (American Jewish Committee) ka renditur gjërat e përbashkëta midis Shqipërisë dhe Izraelit, përmes një mesazhi në Twitter.

MESAZHI

Shqipëria dhe Izraeli kanë disa gjëra të rëndësishme të përbashkëta:

  • Kombe të vogla, krenare me histori të lashta
  • Sfidat e lagjeve – Ballkani dhe Lindja e Mesme
  • Vende të qëndrueshme pro-amerikane
  • Komunitetet e diasporës anembanë botës
  • Angazhimi ndaj lirisë së adhurimit për pakicat