.
×

‘Çohet në këmbë’ e gjithë Podujeva, shikoni këtë turmë njerëzish (Foto)Hapja e një qendre tregtare në komunën e Podujevës ka bërë që një numër i madh i banorëve të kësaj ane ta vizitojnë atë.

Më poshtë fotoja ku shihet shumë persona, si me qenë ndonjë proteste.

Shikone dhe binduni !