.
×

Çfarë po thotë ky: Imami nga Egjipti: Gruas i lejohet të ushqejë burrin e saj me gjiKleriku egjiptian Muhammed Al-Zoghbi tha se pavarësisht se çfarë thonë disa fanatikë të fosilizuar , një grua nuk i ndalohet për burrin e saj nëse ai gëlltitë pak qumësht nga gjiri i saj gjatë puthjes. Ai shtoi: “Mos e bëni jetën të vështirë për njerëzit! Le të jemi të gjithë të moderuar dhe të drejtë”.

A është e lejueshme që burri të ushqehet nga gruaja e tij? Pyet kleriku.

Le të themi që një bashkëshort i thith qumësht gruas së tij, gjatë aktit intim … Natyrisht, nuk ka turp të flasësh për këto gjëra. Le të themi se ai gëlltit pak qumësht dhe dërgon në barkun e tij … A është e ndaluar gruaja e tij për të, si nëna e tij? Disa fanatikë të fosilizuar priren të thonë kështu, por kjo është e pakuptimtë, sigurisht. Kur merremi me këtë lloj pyetjeje, rregulli është që bashkëshorti mund të gëzojë gruan e tij, megjithatë ai e dëshiron. Të vetmet gjëra që janë të ndaluara janë ato të ndaluara nga Allahu: penetrimi anal dhe marrëdhënia gjatë menstruacioneve ose pas lindjes. Përveç këtyre gjërave, gjithçka lejohet nga Allahu.

Pra, nëse dikush ndodh që të ushqehet me gji nga gruaja e tij, është e lejueshme dhe gruaja e tij nuk bëhet e ndaluar për të.

Pra, ndaluni dhe mos ia bëni jetën të vështirë për njerëzit! Le të jemi të gjithë të moderuar dhe të drejtë.

VIDEO