.
×

LAJME

Dështon raportimi për Trepçën

Raportimi i ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka dhe Bordit të “Trepça” lidhur me funksionalizimin e kësaj ndërmarrjeje në Komisionin parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal,…