.
×

KULTURË

Loja e vdekjes

Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike (dasaretiaurel@yahoo.com.au) Qeveria e Shqipërisë (dhe Kosovës) është një klikë tradhtare, e pashkolluar, e pabesë, me politikë të jashtme skandaloze, pjesëmarrëse në ndërmarrje…