.
×

Author Archives: Botapress

Sporti mbi bore: Bardhyl Canoli e nis me fitore garen ne disiplinen malore

Anëtari i Auto Klubit Eurogoma RT, Bardhyl Canolli, me Radicall SR8 LM deri te fitorja në garën që u mbajt në Prevallë arriti me kohën e përgjithshme 02.48.635 minuta. Kohën më të shpejtë e pati në vozitjen e dytë, në të cilën distancën 2.85 kilometra e kaloi për 01.23.300 minuta. “Me rëndësi është që gara ka pasur rrjedhë të mirë, koha ishte e mirë dhe garuesit e patën mundësinë të tregojnë aftësitë e tyre”, ka thënë Canolli pas fitores. “Sa i përket suksesit tim, kam pritur të kem rezultat të mirë, sepse vetura është në gjendje të mirë, ndërsa edhe shtegun tashmë e njoh shumë mirë. Prevalla gjithmonë është garë atraktive dhe shpresoj që edhe në të ardhmen të kem sukses”, ka shtuar Canolli, i cili fitoi edhe në garën e mbajtur dy javë më parë në Prizren, në autosllallom. Pozita e dytë në plasmanin e përgjithshëm i takoi Valdet Kaçandollit të Prishtina Racing Team, i cili me…