.
×

Anëtarja më e re e PDK-së tregon muskujt e shpinës 

Aktorja shumë e pëlqyer, Arta Nitaj ka publikuar imazhe duke treguar trupin e palestruar.Me disa fotografi në rrjetin e saj social Instagram, ka mahnitur.

Në moshën 16 vjeçare, ka filluar të ushtrojë dhe asnjëherë pothuajse nuk i ndahet ushtrimeve fizike, këtë e tregojnë edhe linjat e trupit.

Arta në Insastoryn e saj, ka postuar fotografinë ku ka treguar se si i ka pas muskujt e shpinës para dy viteve.